Despre noi

Cultivarea si comercializarea butasilor de vita-de-vie este o traditie mostenita in familie, avem o experienta vasta in acest domeniu, asiguram produse de cea mai buna calitate conform standardelor din Uniunea Europeana. Butasii sunt alesi cu grija in perioadele recomandate de specialisti si depozitate in locuri special amenajate, la temperatura si umiditatea necesare pastrarii acestora.
Asiguram o gama variata de produse, respectiv butasi de vita-de-vie de masa si butasi de vita-de-vie de vin, pentru care oferim garantie. Pentru cultivarea optima a butasilor va rugam sa consultati sectiunea "instructiuni butasi". De asemenea detinem autorizatie pentru producerea, prelucrarea si comercializarea butasilor de vita-de-vie.


butasi vita de vie, butasi vita-de-vie breaza buzau, butasi vita de vie breaza buzau, butasi vita-de-vie pret 5 lei butasul, butasi vita de vie pret 5 lei butasul, afuz ali,tamina,coarna neagra,chasselas,moldova,italia,victoria,cardinal,muscat de adda,muscat de hamburg,feteasca neagra,feteasca regala,cabernet sauvignon,muscat ottonel,tamaioasa romaneasca,merlot,riesling,sauvignon blanc